بخشی از متن:
بخشی از مقدمه:
گوشت و فرآورده های آن یکی از منابع پرارزش پروتئینی در ارتباط با تغذیه بشر محسوب می گردد در کشور ما صنایع گوشت به ویژه در ده سال اخیر یکی از مهمترین و مسئله سازترین صنایع غذایی به شمار می آید. فرآورده های متنوع و گوناگونی که امروز از گوشتهای مختلف تهیه می گردند، بدون دانش فنی و اطلاعات کافی در زمینه گوشت و علوم وابسته به آن و همچنین تکنولوژی تهیه فرآورده های گوشی مسلما از کیفیت خوراکی و بهداشتی مناسبی برخوردار نخواهد بود.
با پیشرفت جوامع و فعالیت زنان بیرون از منزل در کنار مردان و فقدان زمان کافی برای برآوردن بعضی از حاجات مانند خوراک در این زمینه صنایعی برای سهولت و سرعت در طبخ غذا بوجود آمدند که یکی از این صنایع صنعت گوشت می باشد. این صنعت با تغییرات بر روی گوشت و افزودن موادی مطبوع و دلچسب فرآورده هایی از آن بدست میاورد که مورد استفاده افراد قابل ملاحظه ای قرار می گیرد.
فهرست مطالب:مقدمه
فصل اول
آشنایی کلی با مکان کارآموزی
- خلاصه اهم رویه های حسابداری شرکت
- سیستم ها و کنترلهای شرکت
- نگاهی به برنامه های آتی شرکت
فصل دوم
ارزیابی بخش های مرتبط با رشته علمی کارآموز
فصل سوم
آزمون آموخته ها و نتایج و پیشنهادات
فرم های پیشرفت کارآموزی
- خلاصه اطلاعات کارآموزی
- گزارش ماهیانه سرپرست کارآموز
- گزارش خلاصه فعالیتهای هفتگی
فرم پایان دوره کارآموزی